Zuidersma Vastgoed

Over ons

In 1960 begon dhr. Maarten Zuidersma naast zijn melkveehouderij de fouragehandel M.Zuidersma-Fourages in Lettelbert. In 1982 nam zijn zoon Gerlof Zuidersma de lopende zaken over. Bij overname kreeg hij circa 40 vaste klanten mee en breidde hierna de zaak snel uit. Toen de fouragehandel begon te groeien werd er ook gestart met de handel  in het onroerend goed. In 2011 is G.Zuidersma-Fourages overgenomen door De Heus Voeders.

Vandaag de dag richten wij ons op de aan- en verkoop van onroerend goed met name in het Noorden van Nederland.  Hierbij kunt u denken aan de aan- en verkoop van woningen, appartementen, winkel- en bedrijfspanden. De agrarische zaken waar wij ons op richten zijn de aan- en verkoop van agrarisch vastgoed en de bemiddeling van productierechten. Tevens zijn wij groothandel in grond- en meststoffen.

Wij streven naar kwaliteit op maat!

Kernwaarden
Wij vinden het belangrijk om ons te onderscheiden en vast te houden aan onze kernwaarden. Onze kernwaarden geven de manier aan waarop wij invulling geven aan onze ambitie.

Persoonlijke aanpak
Bij onze onderneming is er sprake van korte lijnen, wij houden van directheid en snel schakelen. U kunt bij ons rekenen op een persoonlijke aanpak en wij proberen zo goed mogelijk in te spelen op de wensen en behoeften van iedere afnemer.

Flexibiliteit
Doordat wij actief zijn in verschillende markten kunnen wij voor iedere klant een object op maat leveren. Door onze kleinschaligheid en korte lijnen kan er snel en flexibel gereageerd worden in verschillende situaties.

Thuis in de regio
Wij richten ons hoofdzakelijk op onroerend goed in het Noord-Nederland. Door te richten op één regio hebben wij veel kennis en ervaring in het zaken doen in dit gebied.