Zuidersma Vastgoed

Amerika 10 chalet, Een

Een, Amerika 10: recreatiepark "Buitengoed Drentse Vennen".

Optimaal genieten, wie wil dat nou niet, lekker genieten van de zon op uw terras, heerlijk loungen of gewoon een boek lezen met een goed glas wijn.

Er is keuze uit 2 modellen: chalets zijn voorzien van een heerlijk beschutte veranda waar dit allemaal mogelijk is. 

Type Boerderij 
Type Boerderij heeft een flexibele indeling waarbij het zowel mogelijk is twee of drie slaapkamers te realiseren. Slaapkamers kunnen worden voorzien van een luxe tweepersoons boxspring en inbouwkast of van een stapelbed dan wel twee separate 1 persoons bedden.
Aangrenzend aan de ruime lichte woonkamer is een veranda voorzien van inbouw led spotjes en een oplaadpunt voor uw elektrische fiets. De keuken is verrassend ruim en biedt alle moderne voorzieningen zijnde een inductie kookplaat, inbouwoven en vaatwasser. Vanuit de keuken loopt u door naar de moderne badkamer welke voorzien is van een wastafel, toilet en ruime douche.
Door de schuifpui loopt u zo de veranda op waarvandaan het heerlijk turen is over de mooie Drentse hei waarbij de reeën door uw achtertuin lopen.

Type Cube
Type Cube is voorzien van twee slaapkamers welke zich bevinden aan de kopse kanten van het chalet. De master-bedroom is tevens voorzien van een vaste ruime inbouwkast met hang/leg gedeelte. Tevens bevindt zich aan de kopse kant de ruime badkamer voorzien van wasmeubel, hangend toilet en ruime douche.
In het midden bevindt zich de heerlijk ruime en licht woonkamer met moderne keuken voorzien van alle gemakken met aangrenzend een ruime veranda. Vanuit de openslaande deuren loopt u zo de natuur in!

Wat maakt dit kleinschalige park nou zo anders dan andere parken?

Na het realiseren van fase 1 op Buitengoed Drentse Vennen heeft het even geduurd voordat de realisatie van fase 2 is gestart. Deze tijd is goed besteed door te kijken waar op dit moment een niche markt ligt. En die menen wij gevonden te hebben in het verkopen van duurzame buitenverblijven op zeer ruime kavels eigen grond midden in de Drentse natuur. Heel bewust is gekozen om de rust, ruimte en natuur te respecteren en vanuit dit oogpunt buitenverblijven te realiseren. Dit houdt voor u als koper in dat er geen park om uw buitenverblijf wordt gebouwd maar dat uw buitenverblijf in de natuur wordt geplaatst. dat de buitenverblijven ruim op een kavel worden geplaatst waardoor u het gevoel krijgt een buitenverblijf in de natuur te kopen in plaats van een chalet op een park. We proberen hierbij rekening te houden dat uw buitenverblijf zo vrij mogelijk op het kavel wordt geplaatst.

Bij het bouwen van het buitenverblijf wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen. De buitenzijde van de buitenverblijven zijn gemaakt van duurzaam kunststof waarachter een isolatielaag zit. De regenpijpen en goten zijn gemaakt van zink. Het dak van de Boerderij is voorzien van kunstriet en bij de Cube is dit van bitumen. De veranda’s zijn gemaakt van massief larikshout en dit geldt ook voor de afwerking binnen. Door de optimale isolatie is het mogelijk het gehele jaar door te recreëren. 
Beide buitenverblijven zijn voorzien van alle nuts voorzieningen, centrale verwarming, eigen ketel en gas. Al deze voorzieningen bevinden zich in een eigen kast en put welke afsluitbaar bij elk buitenverblijf wordt geplaatst.

Realisatie van het park:
In fase twee worden in totaal 27 kavels variërend van ca. 393 m2 tot ca. 953 m2 aangeboden. De kavels bevinden zich aan de zuidzijde van het park. Een 7-tal kavels heeft vrij uitzicht over de heide met grote ven. 
Op het door u uitgezochte kavel heeft u keuze uit twee type buitenverblijven, de strak en modern vormgegeven Cube en de rustieke Boerderij. De koopsommen variëren van € 88.000,- VON (excl. btw) tot € 141.500,- VON (excl. btw) 

De kavels bevinden zich op het Hogenboom park De Vennen. U kunt hierbij gebruik maken van de faciliteiten welke zich op het park bevinden zoals een kinderspeelplaats, ontvangstruimte, postvakken en internet.
Ook is het mogelijk een goed rendement uit uw buitenverblijf te halen door dit te laten verhuren door Hogenboom. Dit is echter geen verplichting. U mag het buitenverblijf ook zonder verhuur gebruiken, de keuze is aan u.
De parkkosten bedragen ca. € 1.750 per jaar, dit is o.a. voor CAI-signaal, sleutelbeheer, onderhoud en afvoer restafval. 

In de directe nabijheid van het park bevindt zich een natuurplas, het Ronostrand waar uw (klein-)kinderen heerlijk kunnen zwemmen en waar u in een mooie omgeving kan recreëren. Tevens bevindt zich op circa 6 km afstand een luxe wellness/sauna Thermen de Waterlelie. Bij aankoop van uw chalet bieden wij u in samenwerking met Thermen De Waterlelie een jaarkaart aan waarbij u een heel jaar lang samen met uw partner voor 14,00 gebruik kan maken van alle faciliteiten van de sauna.
Dorpen als Norg en Roden bevinden zich op circa 6 km afstand. Grote steden als Assen en Groningen op circa 20 km.

Hecht u aan natuur, rust en ruimte dan nodigen wij u graag uit om kennis met ons te maken. Wij laten u graag met enthousiasme een van de mooiste stukjes natuur van Drenthe zien:
Website: http://www.buitenverblijvendrentsevennen.nl/website/ 
 
Adres 
Amerika 10 chalet
9342 TC  Een

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: