Zuidersma Vastgoed

Semsstraat 109, Eexterveenschekanaal

Vrijstaande woning op een perceel van maar liefst 810 m²! Maar aan deze woning moet nog wel veel gebeuren. Het ruime perceel, de grote diepe tuin, het vrije uitzicht maken echter veel goed.

De woning verkeert in een matige staat van onderhoud en ook aan de binnenzijde is de woning uitgeleefd en eenvoudig. Er zijn geen isolatievoorzieningen aanwezig. Er is wel centrale verwarming, maar gas en elektriciteit zijn afgesloten. Warm water via geiser. Koper moeten rekening houden met behoorlijke kosten om de woning te renoveren en weer een beetje aan de eisen van de tijd te laten voldoen.

De huidige indeling omvat een woonkamer, een kleine keuken aan de voorzijde, een woonkeuken aan de achterzijde en twee slaapkamers. Verder is er nog een douche met wastafel aanwezig en een apart toilet. De sanitaire voorzieningen zijn eenvoudig. Verder is er een inpandige berging met opstelling voor de CV-ketel.
De verdieping bestaat uit een eenvoudige niet bevloerde vliering te bereiken via een vlizotrap.

Achter de woning staat een stenen schuur van ca. 44 m². De achtertuin is ca. 49 meter diep.

Al met al een mooie mogelijkheid voor iemand die van ruimte houdt en twee rechter handen heeft. Wel wordt belangstellenden geadviseerd hun financiële mogelijkheden van te voren te onderzoeken. Het meefinancieren van de kosten van woningverbetering ligt tegenwoordig een stuk lastiger. Het inbrengen van eigen geld kan daarom noodzakelijk blijken te zijn.

Sloop en vervangende nieuwbouw zou ook een optie kunnen zijn. In dat geval dient contact opgenomen te worden met gemeente Aa en Hunze om inzicht te krijgen in de mogelijkheden.

Funda  https://www.funda.nl/koop/eexterveenschekanaal/huis-41649890-semsstraat-109/

Makelaar  https://www.huitingschoon.nl/wonen/objecten/43658/semsstraat-109-eexterveenschekanaal

 

Adres 

Semsstraat 109

9659 PL  Eexterveenschekanaal

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: