Zuidersma Vastgoed

Verl. Scholtenkanaal OZ 105, Emmercompascuum

Dit is echt een landelijke ligging! Omringd door landerijen en tegenover enkele bospercelen ligt deze ruime vrijstaande woning op een net zo ruim perceel van 2370 m² eigen grond.

- 186 m² woonoppervlakte
- 1089 m³ inhoud
- 135 m² overig inpandige ruimte, verdeeld over kelder en garage

Deze woning is gebouwd in 1994 op traditionele wijze en tijdens de bouw volledig geïsoleerd.
Het woongedeelte is onderkelderd: de ruimte van 96 m² is verdeeld in 4 compartimenten. De ruime garage (39 m²) is vanuit de woning te bereiken, in spouw opgetrokken en eveneens geïsoleerd.
Het geheel is voorzien van kunststof kozijnen met HR beglazing. Verwarming en warm water door Vaillant HR ketel, bouwjaar circa 2015. De begane grond van de woning is voorzien van vloerverwarming.

Oorspronkelijk is de woning gebouwd met bad- en slaapkamer op de begane grond. De badkamer is opgeofferd om een toegang tot de kelder te maken. De slaapkamer is nog aanwezig, maar kan ook worden gebruikt als werk-, speel-, studeerkamer. Of u vergroot de woonkamer door deze kamer erbij aan te trekken.

Indeling:
Souterrain: kelder verdeeld in 4 compartimenten
Begane grond: Entree/hal, toilet, meterkast, (slaap)-kamer op de begane grond, lichte tuingerichte woonkamer met schuifpui en natuurstenen vloer, woonkeuken met verouderde keukeninrichting met inbouwapparatuur en aansluitend een bijkeuken met opstelplaats voor het witgoed.

1e verdieping: overloop, drie slaapkamers (voormalig 4 slaapkamers) waarvan de ouderslaapkamer toegang heeft tot de loggia van 11 m². De badkamer is gedateerd, maar biedt met 10 m² veel ruimte om naar eigen smaak in te richten en af te werken. Op de overloop is een bergkast aanwezig met opstelplaats voor de c.v.

2e verdieping: middels vlizo trap te bereiken bergzolder.

Het buitenschilderwerk verkeert in matige staat en dient op korte termijn te worden uitgevoerd.
Voorzieningen zoals keuken en badkamer zijn verouderd. Deze kunt u geheel naar eigen smaak vernieuwen.

Funda  https://www.funda.nl/koop/emmer-compascuum/huis-41870811-verlengde-scholtenskanaal-oz-105/

Makelaar  https://www.storkmakelaardij.nl/aanbod/woningaanbod/emmer-compascuum/koop/huis-5041479-Verlengde-Scholtenskanaal-OZ-105/

 

Adres

Verl. Scholtenskanaal OZ 105 

7881 JW  Emmercompascuum

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: