Zuidersma Vastgoed

Molenstraat 175, Assen

Er zijn van die woninkjes die iedereen wel leuk vindt. Dat is vast ook het geval met dit kleine woonboerderijtje op de hoek van de Molenstraat en de Thorbeckelaan. Mooie bijkomstigheid; het is nu te koop! 

Belangstellenden moeten echter wel goed opletten. De woning verkeert in een matige en ten dele in een slechte staat van onderhoud. Dat onderhoud is er de laatste jaren bij ingeschoten en in en rond de woning zijn de sporen van verwaarlozing zichtbaar. Kopers moeten zonder meer rekening houden met uitgaven op het gebied van onderhoud en modernisering. 
De woning is gelegen op een perceel eigen grond van 385 m². De woonoppervlakte is ca. 111 m². Naast de woning heeft een bouwvallige schuur gestaan van ca. 10 m² die, in verband met de slechte staat, is gesloopt. 

Indeling 
Begane grond: 
Entree in hal, meterkast. Woonkamer, toilet, slaapkamer met naastliggende badkamer. Woonkeuken met keukenblok. 
Verdieping: 
Slaapkamer met beperkte staruimte en een bergzolder. 

Volgens de gebouwenadministratie is het bouwjaar van de woning 1920. De woning is opgetrokken met steens- en halfsteens muren. Aan de binnenzijde zijn voorzetwanden geplaatst. De kap is deels afgetimmerd. De vloeren zijn vaste betonvloeren. In de woning is een CV-installatie aanwezig met een Nefit HR ketel uit 1995. 

Voor mensen met twee rechterhanden die graag in een karakteristiek huisje wonen op een leuke plek een uitgelezen kans om hun droom waar te maken!

Funda  http://www.funda.nl/koop/assen/huis-49092671-molenstraat-175/

Makelaar http://www.huitingschoon.nl/wonen/objecten/6922/molenstraat-175-assen

Adres

Molenstraat 175

9402 JM Assen

 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: