Bospad, Finsterwolde

€ 78,000.00

Omschrijving

BOUWKAVELS VANAF € 78.000,- V.O.N.! GRIJP JE KANS!

Kan je snel beslissen, grijp dan je kans: indien je voor 1 oktober 2017 een schriftelijke koopovereenkomst hebt gesloten, dan ontvang je 25% korting op de kavelprijs!

Aan het Bospad, Kleipad en Veenpad te Finsterwolde vind je royale bouwkavels, vanaf ca. 1.285 m². De kavels liggen in de gemeente Oldambt in de provincie Groningen. De woonlocatie maakt deel uit van een groene zone om de Blauwestad en is grenzend aan een natuurgebied van zeker 20 vierkante kilometer met bos, water en grasvlakten waar dieren vrij kunnen bewegen en van natuurgebied naar natuurgebied kunnen trekken.

Deze woonlocatie is ontwikkeld voor vrije denkers, liefhebbers van natuur en ruimte. Op je eigen kavel kun je niet alleen wonen op een door jou zelf ontworpen huis, maar is er natuurlijk ook ruimte voor een atelier of andere werkruimte. Laat je inspireren door de grazende Schotse hooglanders als natuurlijke buren of door de weidse andere natuurgebieden in de directe omgeving. De foto’s op de website atelierderuimte.com geven je een prachtig beeld van een unieke woonlocatie.

De locatie grenst direct aan een voorzieningencluster dat zowel voor de dorpen Beerta, Finsterwolde en bewoners van de Blauwestad belangrijk is. Met een multifunctioneel centrum ‘De Hardenberg’ met daarin een zwembad, fitnesscentrum, bibliotheek, basisonderwijs en peuterspeelzaal, maar ook restaurants en ateliers is deze goed voorzien. Het voorzieningenniveau is omvat ook een gezondheidscentrum waar o.a. huisartsen en tandartsen zijn gevestigd en dit centrum bevindt zich nu dan ook op een steenworp afstand van de woonlocatie.

Funda  http://www.funda.nl/koop/finsterwolde/bouwgrond-49212175-bos-klei-en-veenpad/

Makelaar  http://www.vivamakelaars.nl/aanbod/woningaanbod/finsterwolde/koop/huis-3694645-Bos-,-Klei-en-Veenpad-0ong/

Adres 

Bouwkavels Bos-, Klei- en Veenpad

Finsterwolde