Cornelis van Vollenhovenstraat 22

€ 325,000.00
bieden vanaf

Omschrijving

VOORAF AANMELDEN/REGISTREREN IS VERPLICHT
I.v.m. de maatregelen, dient u vooraf per mail aan te geven op welke van de onderstaande dagen u wenst te komen.

OPEN HUIS
1e OPEN HUIS OP DINSDAG 22 FEBRUARI TUSSEN 9.00 EN 11.00 UUR
2e OPEN HUIS OP WOENSDAG 23 FEBRUARI TUSSEN 13.00 EN 15.00 UUR

BIEDINGEN
VRIJDAG 25 FEBRUARI VOOR 12.00u MET EEN DUIDELIJKE VERMELDING en ONDERBOUWING VAN FINANCIERING. Let op; het betreft hier om een BIEDEN VANAFPRIJS.

Praktische kluswoning met veel potentie. Deze woning dient in zijn geheel gerenoveerd en ingericht te worden.

Ben jij opzoek naar een appartement op een goede locatie in Slotermeer en wil je een woning die volledig naar eigen smaak te renoveren is? Dan is Cornelis van Vollenhovenstraat 22 in Amsterdam echt wat voor jou!

Ruime 4 kamer woning op de bovenste woonlaag met weids uitzicht over Plein 40-45. Het complex beschikt over een tweetal liften en wordt beheerd door een financieel gezonde en actieve Vereniging Van Eigenaren.

Locatie
De ligging van deze woning is zeer centraal te noemen en je bent van alle gemakken voorzien. Voor het winkelaanbod op Plein 40-45 hoef je alleen maar de weg over te steken. Maar vergeet ook niet de markt welke van dinsdag tot en met zaterdag op het plein staat. Niet ver van de woning is het alsmaar populairder wordende Sloterplas gelegen. Het Sloterstrand wordt steeds meer ontdekt door niet alleen de locals, maar ook nieuwsgierige toeristen. Een drankje aan de plas drink je dan bij Hotel Buiten of Grand Café Sloterplas. Ook de uitvalswegen zijn goed te noemen. Tram 7 en bus 69 stoppen voor de deur en de N200 A10 zijn makkelijk aan te rijden. Kortom; een appartement met mogelijkheden en een zeer gunstige ligging!

Indeling
De globale indeling was als volgt:

Besloten entree met intercomsysteem, trappenhuis en een lift. Via de galerij op de tweede verdieping is het appartement te bereiken. Entree; hal en toegang tot alle vertrekken.

De lichte en royale woonkamer heeft een lengte van bijna 10 meter. Door middel van een openslaande deur is het balkon op het zuidoosten te bereiken. De twee naast gelegen slaapkamers grenzen direct aan het balkon en hebben beide een uitstekend formaat. Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de afgesloten keuken. Via de keuken is de badkamer te bereiken.

Bijzonderheden
Enkele highlights van dit appartement:

– 4 kamer appartement
– Woonoppervlakte 80 m2
– Lift aanwezig
– Goede parkeervoorzieningen
– Voorzien van blokverwarming
– Servicekosten: circa € 280,- per maand (inclusief stookkosten)
– Niet zelfbewoningsclausule van toepassing
– Asbest- en ouderdomsclausule van toepassing
– Erfpachtcanon afgekocht tot 2032 (algemene bepalingen 1994)
– Woning wordt als “as is” aangeboden
– De bergingen zijn tevens niet te betreden daar er een laag water staat. De wateroverlast is een VvE kwestie. Deze bijzonderheid wordt in de koopakte opgenomen.

  • Makelaar: De Ruyter
  • Funda : Funda
  • Adres: Cornelis van Vollenhovenstraat 22, 1063 KS Amsterdam